Florin Chilian a pierdut 200.000 euro

27 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Anul acesta, Florian Chilian a refuzat toate ofertele atat in perioada alegerilor locale, cat si in campania electorala actuala, concerte care, la tariful vehiculat in presa de 5.000-10.000 de euro, i-ar fi adus un onorariu de peste 200.000 de euro.

In timpul alegerilor locale din mai 2008, Florin Chilian a fost singurul artist care a acceptat sa cante in scop umanitar in cadrul unui bal de caritate organizat de Colegiul de Stiinte ale Naturii Emil Racovita din Brasov cu scopul de a strange fondurile necesare unui transplant de maduva osoasa de care urma sa beneficieze o tanara de 18 ani.


"Unii isi poarta prin viata semnul din nastere numit prostie cu o mandrie demna de o cauza mai buna, fara sa realizeze, bietii de ei, ca nobletea unui gest nu are nimic de-a face cu vanitatea inteligentei clamate prin sloganuri. Nu esti cu nimic mai bun decit imbecilii pe care ii arati cu degetul daca atunci cand scrii nu ai decenta verificarii informatiei. Pana una-alta am reusit sa donez ceva mai mult de jumatate de miliard de lei (ceea ce va doresc si voua dragi milionari in euro din media) pentru cauze ce n-au legatura cu orgoliul cretinoid cu care se incapataneaza unii sa investeasca in closet violand-ul victorios in fiecare dimineata.
Toti acesti bani au fost donati din sumele stranse prin achitarea pretului biletului de intrare la concertele mele. Asta pentru ca ce-i ce vin la concertele mele, publicul meu este mai inteligent decat al lor.", a declarat Florin Chilian.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod