Fiul lui Jude Law s-a făcut model

Rafferty Law, fiul în vârstă de 17 ani al actorului britanic, a debutat ca model profesionist cu ocazia unei prezentări de modă ce a fost organizată duminică la Londra, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.
Fiul actorului britanic a urcat pe podium şi a prezentat un articol vestimentar din cea mai recentă colecţie masculină a casei DKNY, duminică, în prima zi a evenimentului "London Collections: Men".

Jude Law, care la rândul său este imaginea oficială a brandului Dior Homme Sport, a asistat la acest show de modă, de la care a absentat însă mama tânărului model, actriţa Sadie Frost.

Aceasta nu este însă prima incursiune în universul modei pentru Rafferty, care a apărut deja într-o reclamă video pentru brandul Tiger of Sweden în 2013 şi a pozat într-un pictorial alături de Pixie Geldof în ediţia britanică a revistei Vogue, notează Mediafax.

Jude Law a fost căsătorit cu actriţa Sadie Frost între anii 1997 şi 2003.
Cei doi au împreună trei copii: Rafferty, născut în 1996, Iris, născută în 2000, şi Rudy, născut în 2002.

Actorul britanic a avut apoi o relaţie cu actriţa Sienna Miller, marcată de numeroase despărţiri şi împăcări, dar şi cu modelul Samantha Burke, cu care are o fiică, Sophia, născută în 2009.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod