FIT Body Camp, prima tabără de slăbit bazată pe antrenamente Kangoo Jumps

Diana Ştirbu, instructor internaţional de Kangoo Jumps, organizează în perioada 18-22 august, în staţiunea Băile Olăneşti, prima tabără de slăbit – Fit Body Camp - bazată pe clase de Kangoo Jumps şi susţinută de o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.
Diana Ştirbu, instructor internaţional de Kangoo Jumps, organizează în perioada 18-22 august, în staţiunea Băile Olăneşti, prima tabără de slăbit – Fit Body Camp - bazată pe clase de Kangoo Jumps şi susţinută de o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

Programul este conceput astfel încât cursanţii să aibă parte de cel puţin trei antrenamente pe zi, 70% dintre acestea realizate cu ghetele kangoo jumps, restul activităţilor cuprinzând ore de stretching şi aqua gym, într-un bazin cu apă termală.

Pentru ca rezultatele să fie vizibile pe termen scurt, participanţii vor trebui să respecte pe tot parcursul taberei programul alimentar stabilit de nutriţionist şi orarul de antrenamente conceput de instructorul de Kangoo Jumps, Diana Ştirbu.

Fiecare persoană va avea un dosar personalizat, care va conţine rezultatele scăderii în greutate şi în centimetri, obţinute în cele patru zile de antrenament.
Diana Ştirbu va superviza şi va nota zilnic evoluţia lor, urmând ca la finalul programului, toţi cursanţii să primească dosarul personalizat cu performanţele atinse în tabăra de slăbit.

Mai mult decât o simplă tabără de slăbit, Fit Body Camp este gândită ca o experienţă care să permită relaxarea totală pentru corp şi minte datorită locaţiei speciale şi a antrenamentelor neconvenţionale. Participanţii vor fi cazaţi la pensiunea Iulia Star, de 5 stele, în staţiunea Băile Olăneşti, la doar 180 km de Bucureşti.
Locaţia dispune de o sală specială de sport unde se vor desfăşura antrenamentele indoor şi un platou amenajat special pentru orele în aer liber.

Beneficiile programului vor viza şi imaginea personală şi stilul vestimentar prin cursurile de personal styling susţinute de Corina Comănescu, consultant de imagine.

Se pot înscrie la Fit Body Camp persoanele care au peste 18 ani şi care nu suferă de spondiloză cervicală, antrenamentele de Kangoo Jumps nefiind recomandate în astfel de afecţiuni.
Toate clientele clubului „Kangoo by Diana Ştirbu” beneficiază de o reducere de 10% din costul camp-ului. Înscrierile pentru tabără se pot face până la data de 15 august 2013, la numărul de telefon: 0728.124.424.

Pentru mai multe informaţii despre tabăra de slăbit şi costuri, accesaţi site-ul www.dianastirbu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod