"Fist Of Zen" ataca cu sticle si seringi uriase

Facebook Twitter Comenteaza


Marti, 6 mai, la ora 22:30, la "Fist of Zen", un show cu si despre curaj. Obrajii palmuiti cu pesti cruzi sau rafturile de carti primite in cap sunt deja de domeniul trecutului, pentru ca batranelul Zen vine cu noi pretentii: curajosii beau, pe nerasuflate, lapte expirat, isi tocesc coatele cu un covor dur si primesc, in loc de suturi, sticle in ... fund.

Luke, Vinny, Dan, Chris si Scotty sosesc din tinutul Hertfordshire si ajung direct intr-o expozitie de pictura, unde vor urma, intru totul, dispozitiile marelui maestru. Ei isi vor incepe aventura intr-un mod oarecum pacifist, fiind loviti "doar" cu vreo cativa pesti cruzi peste ochi. Greul, insa, abia incepe pentru cei cinci tovarasi. Maestrul Zen le da de baut o cutie de lapte expirat, si asta intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod mai mult decat infricosator: printr-un tub, asemeni unei seringi gigant.

Urmeaza proba aspiratorului de... piele. Unul dintre cei cinci baieti va suporta aspiratorul pus de colegii si prietenii lui, nu oricum, ci direct pe pielea lui. Acestia din urma ii vor aspira, la propriu, pielea pana ii vor lasa semne suficient de vizibile incat sa poarte amprenta Zen. Baietii supravietuiesc, dar nu scapa asa usor. Ei vor primi linistiti rafturi cu carti groase in cap, vor tine in maini un set de ceai, incarcat electric, pentru ca, mai tarziu, unul dintre ei sa primeasca o sticla in fund. Cel mai norocos dintre ei va fi rugat de marele Zen sa isi juleasca, intr-un covor, coatele. La final, cei cinci eroi pleaca acasa cu banii munciti din greu, dar si cu respectul marelui maestru Zen.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod