Finnish Cocktail & Club celebrates FunKsion S.H.A.P.E by Gina Cas

Urban Fashion Show
Finnish Cocktail & Club  continua serile speciale dedicate show-rilor de moda cu un eveniment nonconformist –“FunKsion S.H.A.P.E” by Gina Cas.

Va invitam marti, 25 martie, ora 22:00 , sa admiram o colectie  conceptuala , care imbina structuri textile geometrice, dispuse asimetric care fragmenteaza trupul  ducandu-ne cu gandul la  o pictura cubista. Tinutele sunt  realizate predominant  din  tercot combinat cu un vinil negru  cu o textura lucioasa, mesajul pe care il transmit tinutele  este de schimbare a atitudinii  de a  indrazni sa fii alftfel.
Femeia  “urban”  se doreste a fi acea femeie puternica, cu atitudine, capabila  de a purta si a-si  arata trupul prin suprapunerea unor forme si figuri geometrice , femeia iubitoare de arta si frumos .

Finnish Cocktail & Club  relanseaza cultura in special fashion street si da posibilitatea tinerilor designeri sa-si lanseze creatii intr-o atmosfera de cocktail. Conceptul reuneste mai multe stiluri ca urban outfit, clubbing outfit, precum si modul in care sunt percepute aceste stiluri si adoptate de publicul tanar.

FunKsion S.H.A.P.E.  – este petrecerea urban chic, glam in care veti descoperi  un stil vesel, nonconformist si cu atitudine ! Marti 25 martie, ora 22.00 te vom surprinde  printr-un fashion show autentic !

Dress Code :  Wear your favourite shape!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod