Filmul "Milk", un imbold pentru minoritatile sexuale

24 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Filmul

Desi nu a castigat Oscarul pentru Cel mai bun film, la o zi dupa marea premiere, activistii gay au declarat ca "Milk" a castigat un loc important in lupta pentru drepturile minoritatilor sexuale, potrivit news.aol.com. Acestia au declarat ca filmul ii incurajeaza pe tinerii gay sa isi spuna punctul de vedere.

Filmul, care reconstituie viata politica a activistului gay Harvey Milk, a castigat doua Oscaruri: Cel mai bun actor in rol principal pentru Sean Penn si Cel mai bun scenariu original pentru Dustin Lance Black, un tanar homosexual din Texas, crescut in spiritul religiei mormone.

Membrii comunitatii gay din America au declarat ca "Milk" a fost precum un tonic pentru tinerii homosexuali si lesbiene, trezindu-le acestora dorinta de a se afirma.

"Dintre toate filmele de la Oscar, 'Milk' va fi cel care va dainui in timp", spune Geoff Kors presedintele Asociatiei Equality California.
"Este un film care va fi proiectat in scoli si in centrele pentru homosexuali, lesbiene, bisexuali si transexuali din toata lumea", a adaugat Kors.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tranny pe 30 Apr 2011, 17:41
    shemale

    Va asteptam pe primul si de matrimoniale cu shemale din Romania http://tranny.ro/ Va asteptam pe toti pasionatii de transsexuali si de femei cu penis.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod