Filmul Karate Kid! se lansează pe Blu-ray şi DVD

25 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Filmul Karate Kid! se lansează pe Blu-ray şi DVD
Sâmbătă, 27 noiembrie, începând cu ora 14:00, Pro Video îi aşteaptă în Carrefour Orhideea pe toţi pasionaţii de arte marţiale, care vor să asiste la o reprezentaţie spectaculoasă oferită de Academia Artasia. Momentele de Wudang Wushu-KungFu, Taijiquan şi Daoyin-Qigong, alături de numeroasele concursuri cu premii vor încinge cu siguranţă atmosfera, readucând în atenţia publicului scene memorabile din filmul Karate Kid.


Gazda evenimentului, Bogdan Ciudoiu (Radio 21), alături de specialiştii în arte marţiale, îi vor determina cu siguranţă pe cei prezenţi să încerce câteva dintre tehnicile impresionante pe care cei din urmă le vor pune în practică în cadrul demonstraţiei. Alessia, Sylvie, Larisa Drăgulescu, Neylini, dar şi mulţi alţii, sunt doar câteva nume cunoscute ale showbiz-ului autohton care vor lua parte la eveniment.


Karate Kid va fi disponibil pe DVD şi Blu-ray începând cu 27 noiembrie în toate magazinele de specialitate, partenere Pro Video, la un preţ recomandat de 49.9 RON, respectiv 99.9 RON. Avându-i protagonişti pe specialistul în arte marţiale Jackie Chan, dar şi pe Jaden Smith, fiul apreciatului actor Will Smith, Karate Kid  este un remake al filmului celebru cu acelaşi nume produs în 1984.

Lansarea pe DVD şi Blu-ray a renumitei pelicule este însoţită de o serie de surprize pentru fanii genului, dar nu numai.
Astfel, în perioada 29 noiembrie – 16 ianuarie, toţi cei care vor achiziţiona DVD-ul sau Blu-ray-ul marcat cu un sticker special vor putea câştiga super premii: unul dintre cele trei abonamente lunare la cursuri Kung Fu, gimnastică tradiţională chineză sau dansuri asiatice în cadrul Academiei Artasia. Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi pe baza informaţiilor din flyer-ul aflat în DVD sau Blu-ray pe site-ul www.provideo.ro/karate, începând cu 29 noiembrie şi să vă asiguraţi un loc în cursa pentru premii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod