Fiica lui Whitney Houston nu a fost căsătorită cu Nick Gordon

Bobbi Kristina Brown nu a fost niciodată căsătorită legal cu partenerul ei de viaţă, Nick Gordon, a precizat avocatul rapperului Bobby Brown.

Fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston și a rapperului Bobby Brown a fost spitalizată de urgenţă weekendul trecut, după ce Nick Gordon a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul Georgia.

De atunci, familia Houston a dat publicităţii o declaraţie de presă în care a precizat că Bobbi Kristina, în vârstă de 21 de ani, "luptă pentru viaţa ei" şi, potrivit presei americane, a fost transferată de la North Fulton Hospital la Emory University Hospital din Alabama.

Deşi familia Houston nu a furnizat presei alte detalii despre starea de sănătate a tinerei, avocatul rapperului Bobby Brown a făcut o declaraţie marţi seară, în care a dorit să elimine toate confuziile referitoare la statutul civil al fiicei cântăreţului: "În prezent analizăm evenimentele care au dus la spitalizarea lui Bobbi Kristina.

Pentru a corecta o serie de ştiri anterioare, trebuie să vă spun că Bobbi Kristina nu este şi nu a fost niciodată căsătorită cu Nick Gordon".

Bobbi Kristina a crescut în aceeaşi casă cu Nick Gordon , care a fost "adoptat" de celebra cântăreaţă - însă fără forme legale - pe când fiica ei avea vârsta de 12 ani. Cei doi tineri au devenit şi mai apropiaţi după decesul cântăreţei în 2012 şi obişnuiau să se refere atunci când vorbeau unul despre celălalt cu apelativele "soţ" şi "soţie".

'93anul în care s-a născut singurul copil al cântăreței Whitney Houston
Rapperul Bobby Brown a cerut sâmbătă opiniei publice să respecte viaţa privată a familiei sale, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

De asemenea, poliţia americană a efectuat o percheziţie în reşedinţa tinerei, căutând droguri, dar nu a descoperit astfel de substanţe, potrivit TMZ.com.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, "în apă extrem de fierbinte", care avea o adâncime de doar 30 de centimetri.
Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o "moarte accidentală prin înecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiacă şi consumul de cocaină".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod