Festivalul Pro Istoria Fest continua! B.U.G. Mafia si Alternosfera vor canta la Cetatea Rasnov

Dupa primul succes inregistrat in 2012 la Cetatea Enisala, unde peste 20.000 de oameni au participat weekend-ul trecut la manifestarea de cea mai mare amploare din istoria judetului Tulcea, festivalul Pro Istoria Fest continua cu o alta locatie incarcata de istorie: cetatea Rasnov. Festivalul revine la Rasnov, cetatea fiind inclusa in circuit si in 2011, cand peste 5 000 de persoane au participat la eveniment.
Dupa primul succes inregistrat in 2012 la Cetatea Enisala, unde peste 20.000 de oameni au participat weekend-ul trecut la manifestarea de cea mai mare amploare din istoria judetului Tulcea, festivalul Pro Istoria Fest continua cu o alta locatie incarcata de istorie: cetatea Rasnov.  Festivalul revine la Rasnov, cetatea fiind inclusa in circuit si in 2011, cand peste 5 000 de persoane au participat la eveniment.

In perioada 4-5 august 2012, 2 zile pline de concerte cu intrare libera ii asteapta pe toti pasionatii de muzica si distractie.
Muzica va fi pe placul tuturor, pentru ca evenimentul va imbina 2 genuri diferite de muzica, ambele cu mare succes la public: hip hop si rock alternativ.
    
Sambata, 4 august, publicul de la Rasnov va dansa in ritmuri de hip hop, in care vor urca pe scena nume sonore ale genului. Primul care va urca pe scena va fi Spike, urmat de Maximilian si Bitza. Seara va fi incheiata de cunoscuta trupa de hip hop BUG Mafia.
Duminica, 5 august, va fi o zi dedicata rock-ului alternativ, cu nume precum Black Star, Changing Skins, Grimus si Alternosfera.

“Ne face o mare placere sa revenim la Rasnov, un loc in care Pro Istoria Fest este deja cunoscut de anul trecut.
Cetatea Rasnov este una dintre cele mai frumoase cetati din Romania si ne bucuram sa contribuim si noi, prin Pro Istoria Fest, la promovarea acesteia in randul publicului roman. Va asteptam in numar cat mai mare la concerte!”
, a declarat Zoli Toth, membru al trupei Sistem si organizator al Pro Istoria Fest.

Pro Istoria Fest este organizat de Asociatia Star Education. Festivalul isi propune sa puna muzica prezentului in slujba trecutului, promovand cetati de mare rezonanta istorica.
Lista evenimentelor din acest an cuprinde Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Golesti, Cetatea Enisala, Sighisoara, Sarmisegetusa, dar si alte 3 cetati incluse déjà de anul trecut in circuit: Cetatea Rasnov, Cetatea Poenari si Targoviste.

Ca si anul trecut, festivalul doreste sa aduca in atentia publicului obiectivele cultural-istorice si turistice aflate pe teritoriul Romaniei, printr-o serie de evenimente de inalta tinuta culturala si artistica.

Festivalul a debutat in septembrie 2011 la Curtea Domneasca de la Targoviste. Au urmat apoi, in octombrie 2011, Cetatea lui Vlad Tepes de la Poenari si Cetatea Rasnov.
Cele trei evenimente au adunat peste 40.000 de spectatori.

Mai multe detalii pe www.proistoriafest.ro si pe www.facebook.com/proistoriafest.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod