Festivalul Miresei, in acest week-end, 4-6 februarie, la Sala Palatului isi deschide portile!

2 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Festivalul Miresei, in acest week-end, 4-6 februarie, la Sala Palatului isi deschide portile!
Festivalul Miresei iti ofera la Sala Palatului intre 4-6 Februarie, trei zile de recitaluri live cu muzica pentru nunta, trei zile cu demonstratii de machiaj si coafuri, trei zile de vizionari de rochii de mireasa din colectii internationale. Pe toata durata Festivalului, viitorii insuratei vor avea parte de multa distractie si nu in ultimul rand de premii extraordinare, inclusiv Marele Premiu: Un Autoturism si o Nunta Completa (in valoare de peste 16.000 Euro).

Totodata, in cadrul Festivalului Miresei 2011 va avea loc primul Concurs de Miss cu si pentru mirese: Miss Ghidul Miresei.
Cea care va fi aleasa Mireasa Anului 2011 va primi ca premiu o rochie scumpa de mireasa si accesorii asortate, plus un pictorial special in paginile revistei Ghidul Miresei. Din juriul acestui concurs vor face parte figuri publice cunoscute de pe scena politica si din show-bizz, printre care Liviu Virciu, Codrin Stefanescu, Claudiu Patrascu, Lucian Iliescu. Prezentatorul acestui concurs va fi nimeni altul decat Wilmark, iar agentia sa Wilmark Entertainment va fi cea care va pregati miresele pentru probele dure de vals al miresei si hora miresei.

Vino sa vezi sau sa probezi in premiera rochii din Colectiile 2011 ale unor cunoscute branduri internationale: Allure Bridals, Morilee, Ellis Bridals, Alyce Designs, Fara Sposa, Eden Bridals, Ronald Joyce, Madeline Gardner, Victoria Jane, Maya Fashion, Il Creatore si multe altele!


Asa ca nu mai sta pe ganduri, si vino la FESTIVALUL MIRESEI intre 4-6 Februarie 2011 la Sala Palatului Bucuresti.
Detalii despre eveniment, concursuri si cele peste 70 de firme participante gasesti pe portalul www.GhidulMiresei.ro.

Biletul de intrare va fi 13,00 lei din care 2.00 lei vor fi donati catre Fundatia Mereu Aproape!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod