Festivalul International de teatru "Tragos" la a VIII-a editie

Facebook Twitter Comenteaza
In perioada 11 - 14 septembrie 2008 se desfasoara ce-a de-a VIII-a editie a festivalului de teatru "Tragos". Sala teatrului "Jean Bart" din Tulcea va gazdui recitalurile celor mai talentati artisti atat din tara: Teatrul "Altar" Tulcea, Teatrul "Aurel Elefterescu" Calarasi, Teatrul "Ludic" Iasi, Teatrul Municipal "Traian Grozavescu" Lugoj, Teatrul "Jean Bart", Tulcea, cat si de peste hotare: Teatrul National „Sterija” Serbia, Compania „S–Baroc” Canada, Teatrul Dramatic "Sava Dobroplodny", Bulgaria si Teatrul "Faclia", din Colicauti Republica Moldova.

"Suntem incantati de faptul ca acest festival a reusit sa-si urmeze traditia si speram ca si in acest an sa se bucure de succesul editiilor precedente.
Accesul in sala de spectacol va fi gratuit si ii invitam pe toti iubitorii de teatru sa ni se alature", a declarat Nelu Serghei, coordonatorul festivalului.

Festivalul se va incheia duminica, 14 septembrie, cu piesa "Orchestra de pe Titanic" de Hristo Boicev, prezentata de actorii teatrului "Jean Bart" Tulcea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod