Fergie nu vrea sa ramana insarcinata in viitorul apropiat

9 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fergie nu vrea sa ramana insarcinata in viitorul apropiat

Cantareata Fergie spera ca zvonurile legate de viata sa privata si de posibilitatea de a deveni mama vor inceta in curand. Solista tine sa ii linisteasca pe fani, afirmand ca nu se gandeste sa ramana insarcinata in viitorul apropiat, noteaza Femalefirst.co.uk. Si, oricum, acest lucru nu se va intampla inainte de concretizarea si finalizarea viitorului turneu al trupei Black Eyed Peas.

In luna ianuarie a acestui an, vedeta s-a casatorit cu actorul Josh Duhamel. Speculatiile privind o posibila sarcina a solistei au aparut la scurt timp de la casatoria celor doi. Jurnalistii au presupus ca vedeta asteapta un copil, avand in vedere surplusul de greutate al acesteia. Fergie a declarat insa ca a fost nevoita sa ia cateva kilograme in plus, pentru rolul pe care il joaca in musicalul "Nine".

Mai mult decat atat, Fergie a pus paie pe foc singura, declarandu-le fotoreporterilor, cu ceva timp in urma: "Sunt insarcinata cu gemeni!".

Insa, de data aceasta, cantareata este hotarata sa puna punct zvonurilor legate de viata sa privata, precizand ca nu va ramane insarcinata pana cand nu va finaliza un turneu cu fosta sa trupa. Vedeta a marturisit: "Nu am de gand sa raman insarcinata, pentru ca plec in turneu. Nu as vrea sa ii fac asa ceva bietului copil.".

Black Eyed Peas va lansa in luna iunie a acestui an albumul "The E.N.D.". Acesta este primul material discografic pe care trupa il lanseaza din 2004 si pana in prezent.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod