Farmec pregătește cele mai mari reduceri din an, de Magic Black Friday

Campania se desfășoră în perioada 12-21 noiembrie în toate magazinele de brand și pe site și este completată de reduceri exclusive pentru consumatorii fideli

Farmec, una dintre cele mai mari companii românești din piață, anunță reduceri de până la 50% la produsele din portofoliu în perioada 12-21 noiembrie 2021, precum și promoții exclusive dedicate consumatorilor fideli ai site-ului, în campania Magic Black Friday.

Între 12 și 18 noiembrie, produsele din portofoliul Farmec vor fi disponibile cu reduceri de până la 50% atât online, cât și în cele 30 de magazine de brand din toată țara și în cele două magazine de franciză. În catalogul campaniei Magic Black Friday se vor regăsi produse pentru ten, corp, păr și produse de make-up din toate gamele – de la produsele de tip fiolă, bestsellerul fiecărei ediții de Black Friday derulate de Farmec, până la produsele din gamele profesionale, de lux sau dermatocosmetice.



Pentru pasionații de produse cosmetice și de îngrijire care își activează un cont de utilizator pe site și se abonează la newsletter până pe 10 noiembrie, promoțiile încep cu o zi mai devreme, cu oferte exclusive pe site. Iar pentru cei care găsesc în fiecare zi un nou produs care le pune în valoare farmecul, promoțiile continuă până pe 21 noiembrie, cu reduceri speciale atât online, cât și în unitățile fizice.

„Campania de Black Friday este cea în care practicăm cele mai mari reduceri din an, la toate categoriile de produse, atât în magazinele de brand, cât și pe site.

În această perioadă, consumatorii noștri se orientează către produsele lor preferate din portofoliul Farmec, dar în același timp sunt și mai deschiși să încerce produse noi, pe care le găsesc la prețuri avantajoase, sau să pregătească deja cadourile pentru perioada sărbătorilor. De fiecare dată, îi încurajăm să aleagă din timp produsele pe care vor să le achiziționeze în perioada campaniei, lucru care a devenit mai ușor odată cu funcționalitatea de Wishlist a noului site”, a declarat Sebastian Biga, Director Vânzări Farmec.

Ofertele de Magic Black Friday vor fi valabile în rețeaua celor 30 de magazine Farmec și Gerovital din țară, în cele două magazine de franciză, precum și online, pe farmec.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod