Expozitie foto "Plimbare pe Calea Victoriei"

Facebook Twitter Comenteaza
Expozitie foto

In perioada 6-26 octombrie 2008, bucurestenii care vor trece pragul Librariei Carturesti de pe strada Arthur Verona vor putea face si o scurta "Plimbare pe Calea Victoriei".

Timp de 2 saptamani, 22 de fotografii alb negru realizate de catre Sorin Nainer vor spune, de deasupra rafturilor cu carti din Libraria Carturesti, povestea catorva momente pe care fotograful le-a surprins de-a lungul timpului pe Calea Victoriei.

Vineri, 10 octombrie 2008, acest "eseu personal despre Calea Victoriei", cum este el definit de catre artist, a fost lansat oficial in prezenta mai multor iubitori ai artei fotografice, dar si a jurnalistilor.

"Am fost intotdeauna fascinat de Calea Victoriei, iar 22 dintre cadrele pe care le-am surprins de-a lungul ultimilor 5 ani sunt expuse aici, intr-o expozitie usor atipica.
Am inceput sa fac fotografii  in timpul plimbarilor mele prin zona si, la un moment dat, expozitia s-a detasat cerand sa fie vazuta de public. De catre toti aceia care trec pe Calea Victoriei fara sa observe transformarile sale fantastice", a declarat Sorin Nainer in cadrul vernisajului. Fotografiile vor fi expuse in Libraria Carturesti pana pe 26 octombrie 2008.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod