Expozitie cu cele mai bune fotografii Mediafax Foto din 2007

Facebook Twitter Comenteaza
Expozitie cu cele mai bune fotografii Mediafax Foto din 2007

Intre 1 si 31 mai, are loc expozitia in aer liber "Mediafax Foto - Best of 2007", care cuprinde 50 dintre cele mai bune fotografii realizate de fotojurnalistii si colaboratorii sai de-a lungul anului trecut. Fotografiile vor fi expuse pe latura exterioara a gardului Muzeului National de Arta al Romaniei (MNAR), dinspre Calea Victoriei.

Oricand vor trece in luna mai pe langa fostul Palat Regal, vizitatorii vor vedea 50 de fotografii de mari dimensiuni, care redau evenimente de presa ale anului trecut, precum si simple fragmente de viata.

"Fotografia se intoarce in strada odata cu expozitia 'Mediafax Foto - Best of 2007'. Imaginile realizate anul trecut de fotoreporterii si colaboratorii nostri reflecta evenimente care au deschis jurnalele de stiri si editiile ziarelor, intamplari de zi cu zi privite dintr-o perspectiva noua, figuri arhicunoscute sau oameni de rand fotografiati in momente relevante ale vietii lor.", spune Mihai Vasile, editor-sef Mediafax Foto.

Aceasta este a doua editie a expozitiei retrospective de fotografie desfasurata sub conceptul "Mediafax Foto - Best of", dupa cea de anul trecut, care a fost organizata in acelasi loc si a reprezentat un punct de atractie pentru bucuresteni.

"In urma succesului expozitiei 'Best of 2006', Muzeul National de Arta al Romaniei sprijina din nou acest demers, oferindu-i o mare vizibilitate prin expunerea 24 din 24 de ore a celor mai reprezentative fotografii ce reflecta evenimentele din viata de zi cu zi, asa cum au fost ele surprinse in presa din 2007.", spune Roxana Theodorescu, director general al MNAR.

Fotografiile sunt expuse outdoor tocmai pentru a readuce evenimentele vazute prin obiectivul aparatului de fotografiat in locul in care ele s-au desfasurat, in spatiul public.

Cele 50 de fotografii expuse pe gardul Muzeului National de Arta al Romaniei, dar si alte zeci de fotografii de eveniment realizate de fotoreporterii Mediafax se regasesc intr-un album lansat sub acelasi concept, "Mediafax Foto - Best of 2007". Albumul foto este un produs premium, de 200 de pagini, tiparit pe hartie glossy si distribuit gratuit clientilor Mediafax: mass-media, companii si institutii publice.

Fotoreporterii ale caror lucrari sunt cuprinse in expozitia si albumul "Mediafax Foto - Best of 2007" sunt: Andreea Balaurea, Bogdan Baraghin, Liviu Chirica, Razvan Chirita, Bogdan Dinca, Viorel Dudau, Calin Ilea, Ovidiu Iordachi, Ikuru Kuwajima, Liviu Maftei, Silviu Matei, Bogdan Maran, Mihaly Laszlo, Ovidiu Dumitru Matiu, Darius Mitrache, Adrian Paclisan, Luiza Puiu, Andrei Pungovschi, Mircea Rosca, Bogdan Stamatin, Ciprian Sterian, Raul Stef, Costi Tudor, Mihai Ursu, Mihai Vasile, Egyed Ufo Zoltan.

Deschiderea expozitiei si lansarea albumului foto sunt insotite de o expozitie virtuala, care va putea fi vizitata, de pe 1 mai, la adresa www.mediafaxfoto.ro/bestof2007. Vizitatorii vor putea vizualiza toate fotografiile si apoi le vor putea vota si comenta pe cele preferate.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod