Evenimente speciale la Băneasa Shopping City in luna Paştelui

30 Martie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Evenimente speciale la Băneasa Shopping City in luna Paştelui
În aprilie, Băneasa Shopping City organizează o serie de evenimente speciale pentru clienţii săi : Extravaganza promoţiilor de Paşte, Târgul de obiecte tradiţionale, Stop Indiferenţei-Îmbracă un vis (campanie umanitară de donare de haine) şi tombola aniversară (mall-ul împlineşte 3 ani de la deschidere).  Activităţile pentru copii vor fi printre atracţiile principale în centrul comercial.
    
Începând cu weekend-ul 2-3 aprilie în Băneasa Shopping City pe scena special amenajată în zona Fountain Atrium vor avea loc o mulţime de evenimente pentru cei mici: spectacole de teatru, muzica şi dans.  La Atelierul Iepuraşului cei mici vor învăţa cum să vopsească ouă şi să deseneze felicitări de Paşte.
Programul pentru copii începe de la ora 13:00, cu numeroase premii.

Târgul de obiecte tradiţionale de Paşte are loc în perioada 1-23 aprilie la Băneasa Shopping City.  Târgul reuneşte producatori şi meşteşugari români, care vor prezenta o gamă largă de obiecte şi preparate tradiţional româneşti.


Extravaganta Promoţiilor de Paşte are loc pe 15 aprilie,  noaptea în care se face shopping extravagant la preţuri mici, până la miezul nopţii. Extra promoţiile, muzica antrenantă şi buna dispoziţie fac parte din programul serii speciale.
Distracția este condimentată de cocktail-urile gratuite oferite tututor petrecăreților. Petrecerea din noaptea de 15 continuă şi în zilele de 16 şi 17 aprilie, până la ora 22:00.

Cumpărăturile de minim 300 de lei realizate până pe 26 aprilie vor fi recompensate cu un talon de participare la Super Tombola Aniversară. Toţi cei care participă la această tombolă au şanse egale de a câştiga 1 autoturism Seat Ibiza, televizoare şi blue-ray playere 3D, bilete de avion Blue Air, produse Rowenta şi mii de premii instant valabile în magazinele din Băneasa Shopping City.


Stop Indiferenţei! -Îmbracă un vis este campania umanitară iniţiată de Băneasa Shopping City pentru strângere de haine.
Campania se desfăşoară în perioada 2 aprilie-26 aprilie iar beneficiarii sunt persoanele defavorizate sprijinite de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România.

Băneasa Shopping City oferă şi extra facilităţi : oamenii care achită cumpărăturile prin Băneasa Bonus Card şi Bonus Card în aprilie au o lună perioadă de grație şi beneficiază de 3 rate suplimentare fără dobândă plus 5% bonus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod