Evenimente noi la Hard Rock Cafe

JOI, 26 OCTOMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT MIHAI MARGINEANU

JOI, 26 OCTOMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT MIHAI MARGINEANU

Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi seara, la Hard Rock Cafe Bucuresti, incepand cu ora 21:00, un show de exceptie, 100% Live, unde pasiunea pentru muzica si inCANTAREA publicului vor sta sub un singur nume: Mihai Margineanu.

La 37 de ani, Mihai Margineanu nu a ezitat sa debuteze in muzica. Si a reusit s-o faca cu brio, devenind rapid cunoscut sub numele de scena, imprumutat de la una dintre piesele sale de rezistenta, "Gore din Chitila". Desi nu are un stil muzical definit, interpreteaza "cantece vechi romanesti", din care nu are de gand sa traiasca, muzica fiind pentru el doar un hobby pe care-l impartaseste cu prietenii sai buni, adica publicul, dupa cum el insusi declara.



Vino sa asculti "Ce mult te-am iubit Paraschivo", "Ma iubeste femeile", "Gore din Chitila", dar si piese sensibile precum  "A fost odata" sau "Mai stii", in Hard Rock Cafe, pe 25 octombrie!


Biletele sunt disponibile:

- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei.
- La Hard Rock Cafe: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP.

 
Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete.
Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

 

SAMBATA, 27 OCTOMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT DALMA LIVEXPERIENCE

Vino sambata seara la Hard Rock Cafe pentru o experienta de neuitat! Dalma (voce) si cei 7 colegi de trupa - Ovidiu „Cico” Cristian (tobe), prof. Florin „Führer” Balan (clape), Gyergyay „Serghey” Szaby (bass), Alex „Miaaau” Cotoi (chitara), Aaron „Alto” Eltes (saxofon), Andreea & Larissa (backing vocals) vor canta unele dintre cele mai indragite hituri din ultimele decenii. I’m Outta Love - Anastacia, Simply the Best - Tina Turner, Eternal Flame - The Bangles, Black Velvet - Alannah Myles sunt doar cateva dintre piesele cu care trupa te asteapta la Hard Rock Cafe.
Vino pregatit de spectacol si nu uita - sambata seara distractia este obligatorie!

Pretul unui bilet la concert este de 25 de lei.

 

MIERCURI, 31 OCTOMBRIE, ORA 21.00 - HALLOWEEN PARTY – concert THE GREEN FOX featuring Alin Vaduva & Cristina Vasiu

In cea mai infricosatoare noapte a anului, nu e bine sa stai singur in casa! Asa ca ia-ti prietenii, costumeaza-te cat mai original si vino pe 31 octombrie, de la ora 21:00, la Hard Rock Cafe pentru o super petrecere de Halloween! Vino sa asculti live hituri precum „Unchain My Heart” - Joe Cocker, „Blue Suede Shoes”- Elvis Presley, “YMCA” - The Village People sau „Let Me Entertain You” - Robbie Williams, in interpretarea unor voci care au fermecat o tara intreaga: Alin Vaduva (castigatorului locului 2 la prima editie X Factor) si Cristina Vasiu (finalista de la Vocea Romaniei).
Iar asta nu e tot! Daca vii costumat ca pentru o adevarata petrecere de Halloween, poti castiga nu doar o noapte de distractie, ci si multe premii.

Pretul unui bilet de intrare este de 25 de lei.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod