evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 27 MARTIE, ORA 21.30 – CONCERT IRIS

METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 27 martie, incepand cu ora 21:30, la un concert cu legenda rockului romanesc, IRIS. Vino sa asculti piese de legenda precum “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Baby”, ”Totul sau nimic” sau “De vei pleca”, totul in cadrul unui concert eveniment pentru fanii de toate varstele!

IRIS inseamna Rafael, un rocker experimentat si consacrat, cu o voce incredibila si veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitara), Doru Borobeica (bass), Relu Marin (keyboards).

Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe si online pe www.iabilet.ro & www.bestmusic.ro, la pretul de 40 de lei (cu loc la masa) si 50 de lei (cu loc la masa in fata scenei).


VINERI, 28 MARTIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

Pe 28 martie, de la ora 21:00, te invitam sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.

La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!



Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.

 
SAMBATA, 29 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT AVENUE


Hard Rock Cafe iti recomanda o plimbare pe bulevardul pop, rock si rock’n’roll! Te asteptam pe 29 martie, de la ora 22:30, pentru un show incendiar sustinut de una dintre cele mai talentate trupe de cover-uri din Romania. AVENUE revine la HRC cu hituri legendare: Ordinary World (Duran Duran), Save Tonight (Eagle Eye Cherry), Supergirl (Reamonn), Walking in Memphis (Cher), One (U2) si multe altele.

Invitata sa deschida concertul lui Paul Gilbert (Mr.

Big) de la Bucuresti, precum si pe cel al legendarei trupe Scorpions, de la Craiova, trupa AVENUE a ajuns, in cei peste 9 ani de activitate, sa fie recunoscuta atat in tara, cat si in strainatate, pentru stilul lor original de a interpreta unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor.



Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod