Evenimente la Hard Rock Cafe

VINERI, 20 SEPTEMBRIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR
Vineri seara, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un playlist impresionant, ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!
Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.
 
 
SAMBATA, 21 SEPTEMBRIE, ORA 22.30 - Concert THE MOB

Pe 21 septembrie, de la ora 22:30, The Mob urca pentru prima data pe scena Hard Rock Cafe inarmata cu un playlist incendiar! Vino sa te bucuri de un show cu ritmuri de pop-rock alaturi de cei cinci membri ai trupei: Stefan Stiuca  - vocal, Dan Sorici - tobe, Razvan Sfaraiala - chitara, DanDe Popescu - chitara bass si Sorin Marinescu/Marius Vaduva - pian.
Vei savura impreuna cu prietenii o seara speciala, cu piese “oldies but goldies” (Bon Jovi, Joe Cocker, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, Elvis Presley), dar si hituri din topurile zilelor noastre (Kings of Leon, Amy Winehouse, Adele, Kaiser Chiefs).
 
 
 
Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 25 lei. Pentru rezervari sunati la nr. 021 2066261.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod