Eva Mendes: "Jolie a făcut ca filantropia să devină o activitate cool"

de Nicoleta Tarantus, 11 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Eva Mendes:
Eva Mendes consideră că Angelina Jolie reprezintă o veritabilă sursă de inspiraţie pentru celelalte vedete de la Hollywood, acestea implicându-se în tot mai multe acţiuni de caritate, după ce actriţa americană a făcut ca filantropia să devină o activitate "cool", relatează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Angelina Jolie este ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU şi călătoreşte în toată lumea pentru a susţine diverse cauze umanitare.
În acest an, Angelina Jolie a vizitat tabere de refugiaţi din America de Sud, a discutat cu familiile în dificultate după seismul din Haiti şi cu familiile afectate de inundaţiile din Pakistan.


Eva Mendes, care colaborează la rândul ei cu Art of Elysium Foundation - o asociaţie care sprijină copiii bolnavi - s-a declarat impresionată de eforturile depuse de Angelina Jolie care încearcă să facă din lume un loc mai bun.

Într-un interviu acordat postului Fox News, Eva Mendes a declarat: "Angelina Jolie a făcut ceva cu adevărat interesant după ce a devenit starul Angelina Jolie.
A luat cu ea acea lumină şi atenţie care se concentrau asupra ei şi le-a proiectat asupra cauzelor importante. Consider că acest lucru este cu adevărat incredibil şi ea este persoana care a reuşit să transforme aceste activităţi în ceva cool
".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod