Eurovision 2014: Paula Seling, favorită la titlul "Next Top Model"

Reprezentanta României la competiția muzicală de la Copenhaga se numără printre favoritele la titlul "Next Top Model" de la ediţia din acest an a competiţiei, într-un sondaj realizat de un site internaţional.
În prezent, Paula Seling se află pe locul al doilea, cu 17,28% (peste 19.500 de voturi), în acest top al celor mai frumoase cântăreţe de la ediţia din acest an a Eurovision, fiind depăşită de reprezentanta Irlandei, Kasey Smith (17,37% - peste 19.600 de voturi), în acest sondaj realizat de siste-ul wiwibloggs.com, relatează agenția Mediafax.

Potrivit acestui site, nu este un "miracol" că Paula Seling se află printre favoritele la titlul "Next Top Model" la Eurovision 2014, făcându-se totodată aluzie la melodia "Miracle" cu care Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), reprezentanţii României, concurează la ediţia din acest an a concursului.

"Nu este un «Miracol» - este ceva aşteptat.
Ea a câştigat concursul «Next Top Model» la ediţia din 2010"
, se spune pe acelaşi site.

Concursul online a început pe 24 martie şi se va încheia pe 21 mai, la peste o săptămână după desfăşurarea marii finale a Eurovision, care va avea loc sâmbătă seară, la Copenhaga, în Danemarca.

Reprezentanta Republicii Moldova, Cristina Scarlat - care a concurat în prima semifinală a Eurovision, cu piesa "Wild Soul", dar nu a reuşit să se califice în finală - se află pe locul al patrulea în clasamentul celor mai frumoase concurente la ediţia din acest an a concursului, atrăgând până în prezent peste 15.700 de voturi (13,95%).

Pe de altă parte, şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), partenerul Paulei Seling la ediţia din acest an a Eurovision, se numără printre favoriţii la titlul "Next Top Male Model".
El se situează în prezent pe poziţia a cincea, cu peste 600 de voturi (4,61%), după cei trei reprezentanţi ai Greciei - Riskykidd, Nikolas Raptakis şi Theofilos Pouzbouris, care se află în ordine pe primele trei locuri în clasament, şi după reprezentantul Armeniei, Aram, aflat pe poziţia a patra.

În sondajele realizate la precedentele ediţii ale Eurovision, reprezentantele României au fost desemnate "Next Top Model" al competiţiei. Astfel, Elena Ionescu (Mandinga) a primit acest titlu la Eurovision 2012, Paula Seling - în 2010 şi Elena Gheorghe - în 2009.

Pe de altă parte, Cezar Ouatu, reprezentantul României în finala Eurovision Song Contest 2013, s-a situat pe locul al doilea în competiţia "Next Top Male Model" de la ediţia din 2013 a Eurovision.

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda şi Islanda sunt cele 10 ţări calificate în finala Eurovision Song Contest 2014, care va avea loc sâmbătă, după ce au trecut, marţi, de semifinala care s-a desfăşurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga.

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), vor concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2014, joi, cu piesa "Miracle".

Semifinala de marţi a fost difuzată în direct pe TVR, iar semifinala de joi şi finala de sâmbătă vor fi transmise în direct de Televiziunea Română, de la ora 22.00 (ora României).

Eurovision Song Contest 2014 se desfăşoară în Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa "Only Teardrops".


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod