Este clar! Carradine nu s-a sinucis!

12 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Este clar! Carradine nu s-a sinucis!

Medicul legist angajat de familia Carradine a declarat ca rezultatele autopsiei arata clar ca actorul nu s-a sinucis, dar ca inca nu este clarificata cauza mortii, informeaza AFP. "Autopsia efectuata si dovezile gasite pana in prezent demonstreaza faptul ca moartea lui David Carradine nu a fost rezultatul unei sinucideri", a explicat Michael Baden, medicul legist angajat de familia actorului american.

"In orice caz, pentru a identifica ferm cauza decesului, trebuie sa asteptam sa ne parvina informatii suplimentare din Thailanda, precum probele gasite la fata locului si raportul toxicologic complet al laboratorului criminalistic, care este alcatuit chiar in aceste zile"
, a adaugat medicul american.

"Intr-un fel sunt bucuros ca David nu s-a sinucis.
Avea atat de multe lucruri pentru care sa traiasca"
, a declarat Bruce Carradine, unul dintre fratii actorului.

Din cauza inadvertentelor din rapoartele care au aparut dupa moartea lui David Carrandine, Keith - celalalt frate - a cerut ajutorul FBI-ului in urma cu o saptamana, pentru a afla care au fost circumstantele exacte ale mortii.

Joi, fratii starului din filmul "Kill Bill" au multumit fanilor pentru sprijinul lor si le-au cerut totodata sa respecte intimitatea familiei, pana cand fratele lor vitreg va fi inmormantat si pana cand politia va analiza toate probele pentru a intelege mai bine circumstantele acestui deces.
Potrivit surselor apropiate familiei, inmormantarea va avea loc sambata, in California.

Foto: Mediafax

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod