Jennifer Lawrence

Emoții pentru Jennifer Lawrence: Ferma familiei sale a ars din temelii

Ferma pe care familia actriței o deține în Kentucky a fost mistuită de un incendiu. Totul s-a făcut scrum, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Ferma familiei actritei americane gazduia in fiecare an o tabara de vara. Sambata, tabara Camp Hi-Ho a transmis pe Facebook un comunicat in care anunta ca ferma a fost distrusa de un incendiu in noaptea precedenta.

„Cu inima grea confirmam vestea ca ne-am pierdut ferma intr-un incendiu oribil. Suntem profund recunoscatori ca nicio persoana sau animal nu a avut de suferit, insa deplangem pierderea a multor ani de munca grea si de amintiri petrecute intre acesti pereti”, se arata in comunicat.

„Cuvintele nu pot descrie durerea pe care o simtim, dar suntem extrem de recunoscatori departamentului de pompieri din Simpsonville si tuturor celorlalti pompieri care au raspuns la urgenta noastra.
Sunteti adevarati eroi. Le suntem recunoscatori si nenumaratilor membri ai comunitatii care ne-au cautat pentru a ne sprijini in acest moment. Dragostea si bunatatea voastra inseamna enorm pentru noi”, au transmis reprezentantii taberei.

„Bunatatea si paza Domnului au fost deja evidente in aceasta situatie, iar speranta noastra in El ramane neclintita, stiind ca El este cu noi si ne calauzeste pasii. Camp Hi-Ho este un loc special pentru multi si planuim sa reconstruim si sa reparam tot, ca sa revenim cu o experienta sigura si incantatoare de tabara la vara”, se arata in comunicatul citat de People.

Interventia a durat o ora


Conform WLKY News, pompierii de la unitatea din Simpsonville au primit un apel in jurul orei locale 21:00 prin care era anuntat incendiul.
Lor li s-au alaturat pompierii din Shelby County si South Oldham, iar operatiunea de lichidare a incendiului a durat mai bine de o ora. Aproximativ 30 de pompieri si peste zece masini de interventie s-au aflat la fata locului. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
27 Decembrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod