Emma Stone, cea mai bine îmbrăcată femeie din SUA - FOTO

Ediţia americană a revistei Vogue a alcătuit topul celor mai bine îmbrăcate femei din Statele Unite din acest an. În clasament se mai regăsesc actriţa Kristen Stewart şi sora mai mică a cântăreţei Beyonce, Solange Knowles.

Topul realizat de Vogue este condus de actriţa Emma Stone, aceasta fiind desemnată cea mai bine îmbrăcată femeie din Statele Unite ale Americii.

Actriţa în vârstă de 24 de ani, care a făcut senzaţie în filmul "Culoarea sentimentelor/ The Help" din 2011, le-a depăşit în acest top pe Rooney Mara - protagonista din filmul "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl With The Dragon Tattoo" - şi pe actriţa Leelee Sobieski, clasate pe locul al doilea, respectiv al treilea.

Pe poziţia a patra se află actriţa Zoe Saldana, iar starleta americană Lauren Santo Domingo ocupă locul al cincilea, informează The Sun, citat de agenţia Mediafax

Locul al şaselea este ocupat de sora mai tânără a cântăreţei Beyonce, Solange Knowles, iar actriţa Kristen Stewart, protagonista filmelor din franciza "Amurg/ Twilight", ocupă locul al şaptelea.

Următoarele poziţii din Topul 10 al celor mai elegante femei din Statele Unite sunt ocupate de jurnalista Lily Kwong, Kimberly Chandler - soţia unui renumit jucător american de baschet - şi modelul Dree Hemingway.

Actriţa Emma Stone, care joacă în filmul "Uimitorul Om-Păianjen" (2012) alături de iubitul ei, Andrew Garfield, a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată femeie din lume pe anul 2012 şi de editorii revistei InStyle, notează Mediafax.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod