Emisiune de Paste la MTV

Facebook Twitter Comenteaza
Emisiune de Paste la MTV

Iepurasul MTV are un cadou special pentru telespecatorii sai la "MTV te Paste Weekend", sub forma celor mai populari artisti din showbiz, printre care Depeche Mode, Gwen Stefani, Mary J Blige, Leona Lewis sau Amy Winehouse.

Sambata, 26 aprilie, MTV spune povestea primei trupe de baieti lansate in lume si totodata a celei mai tari si iubite legende electro pop, Depeche Mode, iar la ora 16:00, dezvaluie reteta succesului uneia dintre cele mai trendy artiste ale momentului, Gwen Stefani. La ora 20:00, MTV o aduce in studio pe regina muzicii hip hop soul, Mary J Blige, care povesteste partile frumoase ale vietii ei, dar si pe cele nefericite.

Duminica, 27 aprilie, la ora 12:00, Leona Lewis vine, in premiera, sa spuna povestea videoclipului care a facut-o faimoasa, "Bleeding Love", iar la ora 21:30, MTV prezinta un concert live cu Amy Winehouse.

Leona Lewis, o artista frumoasa cu o poveste deosebita, invitata special la "Making the Video", indulceste pranzul de Paste cu povestea videoclipului "Bleeding Love", pentru care a lucrat cu una dintre cele mai tari echipe de filmare din Statele Unite. Coregrafa ei a colaborat cu artisti consacrati, precum Gwen Stefani, Fergie, Nelly Furtado sau Beyonce, iar conceptul videoclipului este unul deosebit.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod