Eminem a fost jefuit

4 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Eminem a fost jefuit

Un colier cu diamante in valoare de 60.000 de dolari i-a disparut lui Eminem din camera sa de hotel din Los Angeles, care a fost sparta la sfarsitul saptamanii trecute, informeaza site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Se crede ca furtul ar fi avut loc in timp ce rapperul se afla la gala de decernare a MTV Movie Awards, care a avut loc duminica la Gibson Amphitheatre din Universal City, California.

Rapperul a parasit ceremonia dupa ce prezentatorul Sacha Baron Cohen si-a facut intrarea in scena atarnat de un cablu si a aterizat direct pe fata lui Eminem, starnind isterie atat in randul vedetelor invitate la eveniment, cat si in randul spectatorilor si al presei.
Ulterior, s-a aflat ca momentul a fost unul regizat.

Eminem si-a lansat recent noul album, intitulat "Relapse", acesta fiind primul material al rapperului din ultimii patru ani.

In ultimii ani, artistul a incercat sa lupte impotriva dependentei de droguri, fiind internat in repetate randuri in clinici de dezintoxicare. Eminem a realizat, de-a lungul carierei sale, sase albume, care s-au vandut in 60 de milioane de exemplare in toata lumea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod