Ellie White l-a înfierbântat pe Andrei Aradits: “Ai mers în zona cu bulină de 18 ani!”

Ellie White s-a transformat în Anna Lesko pentru cea de-a doua ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Artista a purtat lentile de contact albastre, și-a împletit părul și a purtat un costum de inspirație rusească, totul pentru a o imita cât mai bine pe senzuala cântăreață.
Ellie a respectat indicațiile juriului, „voce la un sfert și atitudine maximă”, și a învățat să clipească „în reluare”, așa cum procedează „originalul”. 

Artista a interpretat piesa „ANA”, cântând pe alocuri în șoaptă, senzual,  și și-a unduit trupul lasciv așa cum procedează Anna Lesko în timpul concertelor sale.

Prestația lui Ellie a fost pe placul juriului. „Bine, bine, bine! Așa te vreau! Ar fi mers chiar mai mult, cu curaj spre zona cu buline de 18 ani. Reține că la Anna orice vocală este o oportunitate de a-și afișa buzele și gura”, a declarat Andrei Aradits.

Andreea Bălan a apreciat prestația scenică. „Anna dansează ponderat, știe coregrafia dar punctează momentele. E senzuală în mișcări, e ceva unic al ei cu care s-a născut. Te-ai apropiat foarte mult, bravo!”, a spus ea.
 
 

Ozana Barabancea a apreciat interpretarea lui Ellie, însă mai puțin refrenul. „Apreciez că ai încercat să faci culorile timbrale. Ți-au iești, dar la refren te-ai grăbit și ai fost indecisă și asta m-a surprins. Oricum ești minunată și îți mulțumesc foarte mult”, a spus artista.
 
 

Aurelian Temișan a completat seria aprecierilor spunând: „Ți-a zis cineva că și semeni cu Anna? Bravo!”.
 
 

Ellie Ehite participă în noul sezon „Te cunosc de undeva”  alături de Pepe, Anda Adam, Mike Diamonds, Maria Buza, Matteo, Dalma Kovacs și Jean de la Craiova. Artista a câștigat prima ediție interpretând impecabil piesa Romicăi Puceanu.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod