Ellie White, dorită de italieni! Va face show cu acrobaţii lângă Venezia!

Ellie White este tot mai aproape de consacrarea internaţională, iar cererile de concerte pe care artista le are acum din Italia vin să confirme acest lucru.
Ellie White este tot mai aproape de consacrarea internaţională, iar cererile de concerte pe care artista le are acum din Italia vin să confirme acest lucru.

După trei concerte susţinute în Italia în luna noiembrie, la Torino şi în Sicilia, Ellie White se va întoarce în Peninsulă pentru un nou show, care va avea loc pe 19 decembrie, la Vicenza, un oraş situat la doar câţiva kilometri de Veneţia.


Pentru acest spectacol, Ellie White a înregistrat un mesaj video în care cântă A Cappella, îşi anunţă fanii români din Italia că este nerăbdătoare să îi întâlnească iar dansatorii săi fac acrobaţii şi tumbe într-o parcare subterană.

Ellie White a început să fie difuzată pe posturile italieneşti de radio cu piesa „Power of  Love”, al cărui videoclip a fost filmat în Sicilia vara trecută.
„De aceasta dată voi canta la Vicenza, în clubul Crazy Bull. O să fiu însoţită şi de noii mei dansatori şi am pregătit un show special, ce implică multe elemente de acrobaţie. O să-i impresionăm pe italieni”, declară Ellie White.


O să îmi petrec câteva zile în Italia şi o să profit de faptul că sunt atât de aproape de Veneţia pentru a vizita cel mai romantic oraş din lume. În program o să fie şi o plimbare cu gondola pe canale”, declară Ellie White.  

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IRINA pe 14 Mai 2012, 10:22
    COMPLIMENTI!!!!!!!!!!!!!!!!!

    COMPLIMENTI!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod