Ellie White: „Am strâns din dinți o oră pentru tatuaj! Mi-au dat lacrimile, dar a meritat!”

Ellie White mărturisește că experiența primului tatuaj a fost îndeajuns de dureroasă pentru a-i da la un moment lacrimile. Artista a îndurat chinul pentru a avea în final numele băiețelului ei imprimat pe antebraț.
Solista a apelat la serviciile specialiștilor de la un centru de tatuaje pe care i-a rugat să îi deseneze pe mănâ, numele copilului său, Mihai Andrei, cu caractere elegante. Ellie a fost la prima experiență de acest gen despre care recunoaște că nu a fost deloc confortabilă. „M-am dus convinsă că nu o să simt nimic. M-am înselat. Am strâns din dinți o oră pentru tatajul de pe mână! Mi-au dat lacrimile, dar a meritat! Îl acum pe bebe tot timpul cu mine, chiar și pe scenă”, mărturisește Ellie White.
 
 

Pe tot parcursul procesului de tatuare, logodnicul ei, Doru Tinca, managerul casei de discuri Touch Music, și cel care îi impresariază și pe BUG Mafia și Dr.
Kutcho, i-a fost alături și a filmat toată experiența. „M-a lăsat pe mine să fiu prima care își face tatuaj. Mi-a promis că va face și el unul pe viitor. Aștept!”, spune artista.
 
 

Ellie White și Doru Tinca sunt împreună de mai bine de cinci ani și au împreună un băiețel, Mihai Andrei, care a venit pe lume la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut.
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod