Ellie White a împlinit cinci luni de sarcină pe scenă

6 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Ellie White a împlinit cinci luni de sarcină pe scenă

Ellie White a împinit cinci luni de sarcină în locul unde se simte cel mai bine: pe scenă. Artista a participat aseară la Romanian Top Hits, celebra gală de la Bacău, unde a susţinut un recital şi a primit premiul “Best Star Hit” mulţumită succesului piesei „Sete de noi”.

Ellie White şi-a făcut apariţia pe covorul roşu, direct dintr-o limuzină, în uralele fanilor, îmbrăcând o rochie scurtă, neagră, cu epoleţi supradimensionaţi. Creaţia vestimentară i-a pus în evidenţă sarcina, solista având una din cele mai elegante prezenţe din cadrul festivităţii de la Bacău. 

Ellie a fost însoţită de logodnicul ei, managerul Doru Tinca, alături de care a fost şi fotografiată pe covorul roşu.


Artista a urcat pe scenă pentru a susţine un show de neuitat: a interpretat, în premieră, noul ei single “Ziua mea”, avându-i alături pe patru noi dansatori ai săi, care au evoluat până în prezent în cluburi din Turcia şi Germania.
A doua parte a show-ului a inclus hitul  “Sete de noi”, cântat, în primă instanţă, în varianta unplugged alături de noul ei chitarist, cel care a cântat cu Edward Maya în Europa şi America de Nord.

Pe parcursul concertului, artista a purtat un top din zale care i-a acoperit pântecul, astfel încât, privită din faţă, sarcina nu a fost deloc vizibilă.


După recital, solista a primit trofeul „Best Star Hit”, pentru succesul de care s-a ucurat piesa sa, „Sete de noi”.
De la Bacău, Ellie White a plecat direct spre Bucureşti, de unde, în această după-amiază va lua avionul spre Arad, oraş în care va concerta în această seară.

Piesa lui Ellie White, “Sete de noi”, a fost hit atât în România, cât şi în Spania, Franţa, Italia, Bulgaria, Turcia, Azerbaijan şi Dubai. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod