Ellie White a cântat pentru a ajuta nevăzătorii din România

Ellie White a susținut un concert unplugged în scop caritabil. Artista s-a alăturat evenimentului “Rock the blindness” ce a avut a scop strângerea de fonduri pentru înființarea unui Centru Socio-Profesional și de Reabilitare pentru nevăzătorii din România. Ellie White a cântat live alături de bandul său cu care evoluează inclusiv în concerte private și a interpretat, în stil unplugged, atât piesele proprii, cât și hituri internaționale, spre încântarea celor câteva sute de oameni prezenți în sală.

Concertul a avut loc în Club Fabrica, iar pe scenă au mai urcat artiști precum Dan Helciug, Mihai Mărgineanu, Francesca Sârbu (X Factor), Blade Strings, White Mahala și Roxana Stroe.

Fondurile donate au fost realizate din vânzarea biletelor de intrare, precum și din donații opționale și au fost donate Asociației  Nevăzătorilor din România.
În această asociație sunt înscriși peste 80.000 de persoane cu handicap vizual grav, acentuat sau mediu, de toate vârstele.  



Ellie White s-a implicat până acum în zeci de acțiuni cu impact social. A susținut programe de ajutorare a copiilor orfani și a celor cu grave probleme medicale din centre specializate, a donat bani, a participat la maratoane caritabile și a cântat gratis la serbările micuților cu nevoi speciale.



Recent, artista a protestat în Piața Victoriei împotriva programului de eutanasiere a câinilor fără stăpân. Apoi, s-a implicat în campania Kangoo Jumps pentru Viață, inițiată de Kinga Sebestyen, donând taxa de participare la orele de sport Asociației M.A.M.E. pentru sprijinirea copiilor bolnavi de cancer din România. Aceleiași asociații se vor oferi și banii strânși în urma vânzării calendarului oficial Ellie White 2014.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod