"Eli Stone" - un nou serial la AXN

Facebook Twitter Comenteaza


AXN va difuza din 27 aprilie, in fiecare duminica, de la ora 22:00, in premiera si in exclusivitate, primul sezon al unui serial foarte nou: "Eli Stone". Personajul central este un avocat de succes, a carui soarta ia o intorsatura neasteptata.

Pentru Eli Stone (Jonny Lee Miller - Sick Boy in "Trainspotting") totul s-a declansat când a inceput sa "auda" o melodie... apoi realizeaza ca este piesa lui George Michael - "Faith"... apoi chiar il vede cantând peste tot pe unde mege: in living, in holul biroului si in final pe cer...

Ambitios si plin de farmec, Eli Stone si-a construit o cariera de succes la o firma de avocatura renumita din San Francisco, ce reprezinta in instanta cele mai mari si mai bogate corporatii.
El nu numai ca are succes, dar este si extrem de norocos, pentru ca in curand se va casatori cu fata sefului cel mare. Dar brusc incepe sa aiba o serie de halucinatii ciudate. Mai bizar insa este ca ele par sa se lege si par sa aiba un sens.

Fratele sau Nathan, neurolog, decopera ca Eli sufera de un anevrism la creier, inoperabil. Acesta este cauza mortii tatalui sau si care ii provoaca lui halucinatiile.

Intre timp, Eli il viziteaza pe Dr. Chen, un chinez specialist in acupunctura, care il ajuta sa-si reaminteasca lucruri uitate din trecut.
Daca Nathan reprezinta stiinta, Dr. Chen intruchipeaza soarta. Dr. Chen sugereaza chiar ca ar putea exista o explicatie divina pentru halucinatiile pe care le are avocatul – in viziunea lui, Eli ar putea fi profet. In timp ce Eli este sceptic cu privire la presupunerile lui Chen, viziunile pe care le are il ajuta sa descopere cine vrea sa fie cu adevarat.

Eli isi redefineste felul in care-si percepe viata si meseria de avocat. Prima decizie pe care o ia in acest sens este destul de radicala: preia cazul unei mame singure, al carei fiu a devenit autist din cauza unui medicament.
In acest caz, el trebuie pledeze impotriva unei firme care este un important client al companiei la care lucreaza. Este o schimbare majora si prima din sirul celor pe care le va face.

Atat scenariul, cat si distributia sunt de exceptie: publicul ii va revedea cu placere pe Natasha Henstridge si pe Thomas Cavanagh (care a interpretat rolul principal in "Ed"), dar mai ales pe Victor Garber, in rolul sefului cel mare. Fanii "Ally McBeal" vor aprecia probabil foarte mult acest serial.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod