Elena Lasconi face nuntă la 40 de ani

2012 e un an special pentru prezentatoarea TV. Ea a fost cerută în căsătorie chiar în noaptea de Revelion.

În noaptea de Revelion, Cătălin, iubitul Elenei, s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o de soţie, dezvăluie ea într-un interviu pentru "Pro TV Magazin". Cei doi s-au cunoscut în urmă cu peste patru ani la British Council, unde urmau cursuri de engleză.

 

"Este deştept, sensibil şi foarte <<adevărat>>. Tot ceea ce face şi ce spune este autentic. Şi foarte important: are simţul umorului", îl descrie Elena.

Elena a povestit şi cum a venit emoţionantul moment al cererii în căsătorie: "S-a întâmplat de Revelion.

Imediat după ora 12 noaptea, în momentul de nebunie maximă, când toată lumea destupa şampanii şi exploda confetti, Cătălin i-a luat de umeri pe fiica mea Oana şi pe prietenul nostru Grigore. Stăteau cu toţii în faţa mea înghesuiţi între mese şi scaune şi Cătălin ne spunea cât de mult ne iubeşte în 2012 şi că anul ăsta o să fie cel mai bun… Şi mi-am zis în gând: <<OK!!!>>. Declaraţiile astea nu erau o noutate pentru mine.
Eu ştiu foarte bine că e aşa. M-am gândit că a băut prea multă şampanie şi că <<l-a luat>> fiorul dragostei. Una peste alta, după o introducere care conţinea declaraţii de dragoste pentru toată lumea, s-a uitat la mine şi mi-a spus: <<Elena, te iubesc foarte mult şi te rog să fii soţia mea!>>. Apoi, îl văd că îşi ia tremurând sacoul de pe scaun şi scoate din buzunar o cutie roşie de catifea. Înăuntru era un inel cu diamant pe care mi l-a pus pe deget.
După câteva secunde am zis <<Da>> şi am început să ne sărutăm în timp ce prietenii noştri ne faceau poze."


Prezentatoarea TV îi va invita la nuntă pe toţi prietenii ei şi promite o noapte de pomină. "O să facem o petrecere cu 150-200 de persoane probabil. Vreau ca invitaţii noştri să danseze până la epuizare, să mănânce cele mai bune bucate şi să nu se gândească la <<cât e tacâmul>> şi <<cât se pune în plic>>.
Cea mai mare bucurie a noastră este să fim alături de prietenii noştri. Mă mărit la 40 de ani. Nu mă gândesc la o nuntă în stil american aşa cum se gândesc poate fetele de 20 de ani. Vreau o petrecere nebună în stil românesc alături de prietenii mei"
, a dezvăluit Elena.

Foto: Pro TV Magazin

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod