După vacanţa cu amanta, Răzvan Simion îşi duce şi soţia în concediu

Aflat în Grecia alături de Lidia Buble, cântăreaţa cu care are o relaţie după despărţirea de soţia sa, Diana, Răzvan Simion va mai merge într-o vacanţă în acelaşi loc, de această dată cu familia.
Matinalul de la Antena 1 va pleca împreună cu soţia şi copiii săi pe aceeaşi insulă din Grecia unde a petrecut o săptămână alături de amantă, potrivit cancan.ro.

Chiar dacă s-a despărţit de soţia sa, Răzvan nu-şi uită îndatoririle de părinte. Acesta va petrece de dragul copiilor un nou sejur în Grecia. "Răzvan nu şi-ar neglija vreodată copiii! Îi adoră şi le face toate poftele, petrece mult timp în compania lor", au spus apropiaţii vedetei pentru cancan.ro.


Deşi niciunul dintre ei nu a recunoscut oficial, Răzvan Simion şi Lidia Buble ar forma un cuplu.
În urmă cu o lună, Răzvan Simion a fost surprins de paparazzi în timp ce ieşea din locuinţa Lidiei. La scurt timp, bărbatul a anunţat prin intermediul reprezentanţilor trustului la care lucrează că s-a despărţit de soţia sa, Diana, cu care avea o relaţie de mai bine 15 ani.



"Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri este să o luăm pe cărări separate", a declarat Răzvan Simion.
6 August 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 6 Aug 2015, 15:59
    Cu masca....fara masca

    Sotia lui e tare draguta. Dar daca el a ales ...mastile de Carnaval..... E alegerea lui....

    0
    0

  • pollet_a pe 6 Aug 2015, 15:57
    Bietul baiat........

    Bietul de el....s-a saturat si el: de familie, de copii etc. E tanar si el..Vrea sa mai scape de responsabilitati...... De ce s-o fi insurat....numai el stie. Sa fi fost obligat/santajat...????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod