După două săptămâni la schi, Mihai Mărgineanu face mega show în Tribute

Mihai Mărgineanu vrea ca primul său mare concert din acest an, care se va desfăşura luni în Club Tribute din Bucureşti, să fie unul de excepţie.

Artistul promite un concert energic, cu multe surprize, mai ales că aceasta este prima lui cântare dupa o vacanţă de pomină, petrecută la schi, în Austria.

 

“După două săptămâni de schi de dimineaţă până seara, abia aştept să revin pe scenă. Concertul de la Tribute va fi unul plin de surprize. Le voi povesti tuturor întâmplări amuzante din vacanţă, voi cânta piese de pe viitorul album şi poate voi face şi un duet cu un oaspete surpriză”, declară el.

Duetele nu sunt o noutate în concertele lui Mihai Mărgineanu, acestea fiind de fiecare dată neplanificate.

“Am cântat de multe ori cu Miki de la K-pital.

Miki este o bună prietenă a noastră. Este nebună, vine la fiecare concert al nostru şi îmi face plăcere să cânt împreună cu ea. Dacă va fi prezentă luni, o iau cu mine pe scenă… Odată am cântat chiar şi cu Alexander, băiatul lui Ovidiu Lipan Ţăndărică. Era în public la un concert al nostru din Tribute, s-a urcat pe scenă şi a cântat la chitară. În timpul concertelor se întâmplă multe lucruri neprevăzute şi frumoase”, mai spune Mihai Mărgineanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod