"Ducesa" - in premiera la CinemaPro

28 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Vineri, 31 octombrie, orele 20:00, "Ducesa" isi face aparitia, in premiera, la CinemaPro, unde va fi intampinata de o serie de vedete autohtone: Andreea Esca, Bebe Cotimanis, Medeea Marinescu, Ioana Maria Moldovan, Ana Maria Gheorghe, Amalia Enache, Razvan Fodor, Mircea Solcanu, Dragos Stanescu, Tili Nicolae.

La scurt timp dupa premiera londoneza, publicul din Romania va avea ocazia sa intre intr-o atmosfera fastuoasa alaturi de "Ducesa", o incursiune in lumea secolului XVIII.

Asemenea Printesei Diana, Georgiana - ducesa de Devonshire (interpretata de Keira Knightley) - avea privilegiul de a fi frumoasa, stilata si adorata de public. Daca frumusetea si charisma ei i-au garantat faima, un lucru pare sa-i fi scapat de fiecare data: norocul in dragoste.

In spatele fatadei sale aristocratice, se ascunde o femeie inteligenta si vulnerabila, captiva intr-o casnicie nefericita alaturi de duce (Ralph Fiennes), unul dintre cei mai bogati oameni din Anglia. Frustrata de restrictiile carora trebuia sa le faca fata ca femeie si reprezentanta a unei clase sociale inalte, ducesa Georgiana decide sa se razvrateasca. Un prim pas in lupta impotriva nefericirii a fost facut in momentul in care a decis sa se aventureze  intr-o relatie amoroasa cu frumoasa Lady "Bess" Foster (Hayley Atwell). Pentru ca lucrul acesta nu ar fi fost posibil decat cu acordul ducelui, resedinta familiei avea sa se transforme in curand in adapostul perfect pentru un controversat menage-a-trois.

Va putea supravietui Georgiana strictetii ducelui, poporului si presiunii casniciei? Din 31 octombrie, unul dintre cele mai controversate si indragite personaje din istoria Marii Britanii, ducesa de Devonshire, Georgiana Cavendish, va prinde viata pe marile ecrane in interpretarea Keirei Knightley, in filmul "Ducesa".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod