Dreadzone SoundSystem, DJ Zakos si DJ Bully mixeaza in Studio Martin

13 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Cei de la Dreadzone SoundSystem sunt invitati la spectacolul de pe data de 14 noiembrie 2008, de la ora 22:00, in clubul Studio Martin din Bucuresti. Alaturi de acestia, pe scena vor mai urca DJ Zakaos, responsabil de warm-up, si DJ Bully, care va continua petrecerea pana dimineata.

In 1998, Greg Dread (producator, compozitor, DJ, basist si fost membru al trupei britanice Big Audio Dynamite) infiinteaza Dreadzone Sound System, alaturi de MC Spee, ca alternativa pentru concertele live. In anii care au urmat, apar o serie de mixuri care le vor scoate in evidenta calitatile de DJ prin adaugarea unui sound propriu.
Astfel, in 2005 apare albumul "Beatz and Bobz Vol.4", sub label-ul Functional, o compilatie de mixuri. Stilul lor muzical, ca sa ii citam chiar pe ei, este descris astfel: "21st century dubwise breaks, sexy beats, basslines, dub & dubstep, mashups and bootys, drum'n'bass, reggae, electro, freestyling party tunes, classics".

In acelasi timp, cei 2 invitati ai serii Gregory Roberts (Greg Dread) si Spencer Graham (MC Spee) sunt membri ai trupei Dreadzone. Aceasta are o istorie de peste 15 ani, cuprinzand o discografie de peste 7 albume, dintre care putem enumera "360 degrees" (1993), "Biological Radio" (1997), "Once Upon a Time" (2005), "Live at Sunrise" (2006).
Alaturi de cei doi, trupa mai contine artisti de renume, precum Earl 16, Leo Williams, Tim Bran sau Ben Balafonic.

DJ Zakaos a inceput cariera de DJ in Houston, in anii '90. A continuat in Texas si San Francisco, unde a avut colaborari cu alti artisti (Mix Master Mike/Beastie Boys, Q-Bert, Finger Bangers, Jah Wizer si multi altii). Stilul muzical al acestuia este undeva intre jungle, funk, reggae si soul.

DJ Bully este unul dintre cei mai cunoscuti dj romani, el reusind sa creeze o legatura intre scena romaneasca de underground si cea de mainstream.
Si-a inceput activitatea in anul 2000, mixand diferite stiluri, de la smooth funk breaks si oldschool hip-hop la drum&bass si breakbeat. De-a lungul activitatii sale, a fost prezent pe scena alaturi de artisti internationali precum DJ MK (Roots Manuva), General Levy, Killa Kella, JFB (UK DMC Champion07), Psychofreud, Subfocus etc.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod