DJ Wanda isi va deschide salon de tatuaje in Bucuresti: S-a perfectionat in Los Angeles!

In paralel cu cariera muzicala, DJ Wanda isi transforma o alta pasiune in business. Vedeta va deschide luna viitoare salonul de tatuaje Skin Fashion in Bucuresti. Si nu orice salon, ci unul in care ea insasi va tatua, dupa ce a inceput invatat meserie in Los Angeles de la cei mai buni specialistii.
Este prima vedeta din Romania care a trecut pragul celebrului salon High Voltage, al lui Kat Von D, supranumita Regina Tatuajelor, gazda celebrului show TV L.A. Ink.

Acolo, DJ Wanda a luat contact cu arta tatuajelor, avand ca mentori cei mai buni specialisti din lume.

"De departe am trait cea mai intensa experienta de pana acum. Am invatat de la cei mai buni in America. Tatuajele sunt o opera de arta si unele ajung chiar si 15.000 de dolari. Saptamana viitoare voi pleca in Londra unde voi continua ce am inceput in L.A.
si voi invata de la cel mai bun artist tatuator din Europa, Sean Vasquez. Nu ma opresc aici. Vreau sa tatuez Romania"
, declara Wanda.

DJ Wanda se va ocupa ea insasi de tatuarea clientilor la noul ei salon.

"Salonul Skin Fashion nu reprezinta un moft. Este o noua profesie pentru mine. Voi sta la salon si voi tatua in fiecare zi. Nu mi-a fost usor la inceput. Trebuie sa ai talent la desen, sa dai dovada de curaj, sa fii extrem de atent si de precis. Am inceput prin a tatua pe piele de porc si asa mi-am format mana.
Acum sunt pregatita pentru cele mai inedite cerinte ale clientilor"
, adauga DJ Wanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod