DJ Wanda a fost la concertul lui Adele de la Berlin! “O voce care iti taie rasuflarea!”

DJ Wanda a petrecut cateva zile in Berlin, ocazie cu care a participat la concertul celebrei Adele, ce a avut loc intr-una din marile arene ale orasului. Vedeta din Romania a fost insotita de Mihaela, cea care a castigat concursul din cadrul campaniei Muzink, ce s-a derulat pe blogul www.dj-wanda.com.

DJ Wanda si Mihaela s-au cazat intr-un hotel de cinci stele, preferat de marile vedete internationale, si au descoperit, la pas, sau cu limuzina, cosmopolita metropola germana. „Ne-am imprietenit, am povestit “ca fetele” cate-n luna si-n  stele, am mancat inghetata, am facut shopping, ne-am distrat.
Punctul culminant: concertul absolut mi-nu-nat ADELE,  o voce care iti taie rasuflarea over and over”, a scris DJ Wanda pe blogul ei, incluzand si cateva fotografii spectaculoase, dar si o scurta inregistrare din timpul concertului la care au asistat.

In Berlin, Dj Wanda si Mihaela au vizitat Pergamon Museum, vestitul Checkpoint Charlie, frontiera dintre Berlinul de Vest si cel de Est din perioada comunista, Poarta Brandenburg, catedrala din Berlin si au facut shopping in cele mai vestite galerii din oras.

Deplarea la Berlin a avut loc dupa cateva saptamani in care, pe blogul Wandei, a fost derulata campania Muzink si concursul ce avea ca premiu un city break la Berlin si bilet la concertul lui Adele.
DJ Wanda i-a indemnat pe participanti sa scrie ce inseamna muzica pentru ei.

''Nu mi-a fost usor sa aleg. De multe ori am stat in fata laptopului citind si recitind comentariile participantilor. Din sute de raspunsuri am selectat 30, dupa care 10, iar la final a ramas unul. Cel mai simplu dar si cel mai complex. O imagine care face cat 1000 de cuvinte. Am anuntat-o pe castigatoare cu cateva zile inainte, ne-am cunoscut la aeroport si chiar am legat o prietenie si o colaborare in viitorul apropiat pe consiliere sportiva”, spune DJ Wanda.

Mihaela, castigatoarea concursului, de profesie antrenor de fitness, adauga: “Urmaresc, de fel, blogul Wandei si mi-a placut foarte tare ideea.
La orele mele, oamenii se antreneaza intotdeauna pe ritmul muzicii. Am obtinut rezultate extraordinare combinand aceste doua componente: efortul fizic si muzica. Am aflat ca am castigat cu cateva zile inainte de plecare. Desi am fost peste tot in lume la specializari si cursuri de formare, Berlinul nu-l mai vazusem niciodata. Aceste cateva zile au fost senzationale. Cazare la hotel de 5* Waldorf Astoria , concertul Adele, plimbari si shopping cu Wanda. S-a legat o prietenie foarte frumoasa si, in viitorul apropiat, o colaborare pe consiliere sportiva.
Wanda este cea mai cool tipa!”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod