DJ Project si Adela Popescu lanseaza videoclipul “Bun Ramas”

10.000 de sentimente, 10.000 de ganduri care iti coplesesc sufletul, 10.000 de amintiri care iti formeaza viata, 10.000 de fotografii prin care spui bun ramas - asa se caracterizeaza videoclipul realizat de catre DJ Project si Adela Popescu pentru single-ul “Bun Ramas”.

10.000 de sentimente, 10.000 de ganduri care iti coplesesc sufletul, 10.000 de amintiri care iti formeaza viata, 10.000 de fotografii prin care spui bun ramas -  asa se caracterizeaza videoclipul realizat de catre DJ Project si Adela Popescu pentru single-ul “Bun Ramas”.

Conceptul acestui clip a fost transformat in realitate de regizorul Dragos Buliga, care a realizat pozele in diverse locuri din Bucuresti, precum Centrul Vechi, Biblioteca Nationala sau la metrou. Pentru a intari ideea, nu au fost ocolite nici strazile intens circulate ale Capitalei, care, transpuse in imagini, au creat o atmosfera inedita si urbana, dar in acelasi timp melancolica, in ton cu piesa.

DJ Project este trupa care a stiut mereu sa fie cu un pas inainte si sa anticipeze cerintele publicului.

Prin acest nou proiect, dovedesc inca o data ca originalitatea si creativitatea sunt elementele cheie ale succesului lor. “Videoclipul exprima intocmai atmosfera pe care am vrut sa o transmitem prin piesa. Suntem foarte incantati de rezultatul final al acestui videoclip-concept”, declara DJ Project.

Single-ul Bun Ramas a fost lansat in luna februarie a acestui an si poate fi descarcat accesand linkul http://tinyurl.com/Dj-Project-Adela-Bun-Ramas.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod