Diverta, o noua locatie

Facebook Twitter Comenteaza
Fostul magazin Eva a primit acum o noua fata si un nou nume. Astazi, s-a deschis o nou magazin Diverta, numit chiar Diverta Magheru, in acest loc, care altadata era frecventat de persoane care voiau sa se imbrace dupa ultima moda. Noul concept are in prim-plan sloganul "Mereu ceva nou" si este structurat pe 3 zone de interes, create de caracteristicile publicului Diverta: "Imi place", "Ma joc si invat", si "Am succes"; fiecare spatiu dedicat are o zona de "experience", care adece publicul intr-o relatie directa si interactiva cu lucrurile de interes.

Pe langa cele trei zone speciale, Diverta va include in noua concept si o zona de cafenea cu "fler international" - Cup&Cino - brand prezent in Romania incepand cu lansarea Diverta Magheru, prin franciza detinuta de grupul RTC.

Amenajata intr-o locatie strategica, pe una dintre cele mai circulate artere de shopping din Europa, Diverta Magheru a insemnat o investitie de peste 2 milioane euro si va deveni magazinul cu cel mai mare rulaj din intreaga retea - 7 milioane de euro pe an - si cu cel mai mare traficde vizitatori - peste 500.000 de persoane in fiecare an.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod