Distractie din plin la Baneasa Shopping City

9 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Distractie din plin la Baneasa Shopping City

In acest weekend la Baneasa Shopping City au loc petreceri pentru copii si competitiile de Rally Competition on road 1/8. Tombola si concursurile cu premii
se vor desfasura pe tot parcursul lunii iulie, iar cinefilii sunt asteptati la Baneasa Drive In Cinema.

Baneasa Shopping City organizeaza pentru cei mici super-petreceri langa locul de joaca Magic City Baneasa. In zilele de sambata si duminica (11 si 12 iulie)
cei mici sunt asteptati de la 16:00 la 18:00 sa participe la  petreceri de vis. Animatorii profesionisti vor avea grija ca distractia sa fie maxima.

Programul cuprinde dans, jocuri, concursuri haioase si karaoke, baloane modelabile si invitati speciali: jonglori si magicieni.
Vedetele petrecerii vor fi cele 3 mascote nebunatice din "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor"–  Sid, Scrat si Scratte - care se vor lasa fotografiate cu toti cei prezenti.

O alta surpriza pregatita de centrul comercial atat pentru cei mici, cat si pentru parinti este competitia de competitiile Rally Competition on road 1/8. Baneasa Shopping City, Opel sponsorul evenimentului si ModelManiac partenerul tehnic va invita in parcarea Zonei Comerciale Baneasa sambata 11 iulie si duminica 12 iulie, incepand cu ora 10:00, sa urmariti concursul dedicat automodelelor radiocomandate, clasa 1/8 Rally. Spectatorii pot avea sansa de a
incerca un automodel pe pista in pauzele dintre manse.

La aceasta competitie vor participa peste 20 de piloti.
inscrierile se fac pana in ziua raliului si nu exista limita de varsta pentru participanti. (cel mai tanar are 12 ani, media de varsta fiind de 30 de ani). Masinile care vor  intra in concurs au motoare termice, cu capacitati de 3,5 si 4,6 cmc.  Competitia cuprinde 2 clase: Clasa Rally, in care pot fi incluse automodele scara 1/8 cu motor termic si buggy cu roti de asfalt, dar si modele din seria GT si Clasa

Open, destinata altor automodele termice la scara 1/8 precum MONSTER TRUCK, TRUGGY si SHORT CORSE. Evenimentul se desfasoara dupa toate regulile stabilite la concursurile de automodele radiocomandate, cuprinzand calificari, semifinale si finale.

Printre participantii inscrisi in competitie la cele doua clase, 1/8 Rally si 1/8 Open, se vor afla campioni nationali la diferite clase, membrii ai cluburilor afiliate federatiei de specialitate.
Modelele prezente la cele doua clase sunt automodele termice capabile sa dezvolte viteze foarte mari, adevarate masini la o scara de 1/8, provenite de la constructori consacrati precum: Kyosho, Thunder Tiger, XRAY, Team Associated, etc.

Primii 3000 de cumparatori ai unor produse din Baneasa Shopping City si Feeria cu valoare minima de 200 lei, pot participa la tombola unde castiga pe loc fie premii ICE AGE, fie bilete la Baneasa Drive In Cinema. Cinefilii la Baneasa Drive In Cinema pot viziona in acest weekend doua filme: „Epoca de gheata 3 – Aparitia Dinozaurilor” si „Transformers - Razbunarea celor invinsi”.
Pentru rezervari sunati la: 021.306.55.05.

Pretul unui bilet pe persoana la film:

  • luni – joi: 15 lei
  • vineri – duminica: 20 lei
  • Pentru copii, elevi, studenti si pensionari: 10 lei
  • Avanpremiera: 20 lei

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod