Disney pregătește partea a doua a filmului „Maleficent“

Studiourile Disney au făcut primul pas spre planificarea unei continuări (sequel) a filmului "Maleficent" angajând-o pe Linda Woolverton pentru a scrie scenariul părții a doua, informează luni blogul de specialitate Deadline, citat de Agerpres.
Woolverton, care a scris scenariul primei părți, este responsabilă și de scenariul filmului "Alice Through the Looking Glass" — continuarea lui "Alice in Wonderland" — care va fi lansat pe ecrane în 2016, cu Mia Wasikowska, Johnny Depp și Anne Hathaway în rolurile principale.

Deocamdată nu există o confirmare oficială, dar se așteaptă ca Angelina Jolie să-și reia rolul de protagonistă în această continuare a peliculei "Maleficent".

Filmul, lansat anul trecut a avut un succes uriaș la public — cu încasări de peste 750 de milioane de dolari în lume — a marcat o revenire a studiourilor Disney la universul basmului "Frumoasa din pădurea adormită", notează Agerpres.

"Maleficent" reprezintă o versiune modernizată a basmului și este relatată din punctul de vedere al personajului negativ, zâna cea rea jucată de Angelina Jolie.



Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod