DiCaprio dă în judecată un tabloid care a anunţat că va avea un copil cu Rihanna

Actorul a acţionat în instanţă tabloidul francez Oops, care a afirmat recent faptul că starul hollywoodian va avea un copil cu Rihanna, informează site-ul lexpress.fr, citat de Mediafax.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Leonardo DiCaprio nu a apreciat deloc coperta din 13 mai a tabloidului francez Oops, care afişa o fotografie a starului american alături de Rihanna, însoţită de următorul text: "Însărcinată cu Leonardo: el nu vrea copilul".

Reacţia starului hollywoodian nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Leonardo DiCaprio a dat în judecată această publicaţie franceză bilunară, de la care a cerut despăgubiri de 18.000 de euro.

Daily Mail afirmă că Leonardo DiCaprio a descoperit coperta acelui număr al tabloidului Oops, care anunţa "sarcina" cântăreţei Rihanna, în timp ce se afla la Festivalul de Film de la Cannes.

Editorul-şef al publicaţiei franceze, Frédéric Truskolaski, contactat de jurnaliştii de la site-ul Gossip Cop, a confirmat faptul că zvonul era fals: "Credeam că ar fi putut fi însărcinată. Nu eram siguri, bineînţeles!".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod