Diana Munteanu și Liviu Vârciu vor prezenta emisiunea „Bravo, România!”, de la Antena 1

Din această primăvară, Diana Munteanu și Liviu Vârciu fac echipă la Antena 1. Cei doi sunt prezentatorii show-ului „Bravo, România!”, care va debuta în curând.

Au misiunea de a aduce în fața juriului format din Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion și Dani Oțil cele mai spectaculoase numere ale celor intrați în concurs. 

Săptămână de săptămână ei vor lua pulsul echipelor care se întrec în emisiune, îi vor vedea la repetiții și vor sta de vorbă cu susținătorii acestora.

"Este un proiect minunat”, spune Diana Munteanu, „și sunt fericită și onorată să fac parte din el. „Bravo, România!” este o emisiune cu și despre români, despre cât de buni, frumoși și talentați suntem ca popor.” „Și săritori”, completează Liviu Vârciu.

„Îmi place că noi, românii, deși nu suntem un popor avut, știm să ajutăm”, continuă el. Asta apreciez foarte mult la toate echipele care s-au înscris în competiție, pentru a ajuta pe cineva. Și sunt mulţi. Îmi place că oamenii se distrează la repetiții și prin entertainment putem să facem o bucurie și să ajutam pe cineva care are nevoie. Le mulțumesc celor care merg la muncă, stau la birou sau pe teren, apoi vin la repetiții și la filmări și se implică 100% în acest proiect.”

Filmările pentru „Bravo, România!” sunt în toi, iar Diana și Liviu spun că cel mai uimiți sunt de talentul unor oameni care nu au nicio legătură cu lumea spectacolului și nu au mai urcat până acum pe scenă.
Este absolut fabulos cum oamenii din cu totul alte domenii decât cel artistic reușesc să performeze, într-un timp foarte scurt, și să ofere un spectacol de neuitat. Fie ei corporatiști, șoferi de taxi, bucătari, vânzători, toți sunt trup și suflet pentru cauze nobile pentru care concurează. Cu Liviu mă înțeleg bine, noi am lucrat foarte bine împreună și la proiectul „Ham Talent”, iar acum facem echipă bună și aici. Am fost foarte impresionată de cazuri, emoționată și fericită că sunt parte din acest proiect care vine în ajutorul unor cazuri umanitare.
În plus, atmosfera de la filmări este excelentă, Liviu, Răzvan și Dani sunt puși mereu pe glume, iar energia de acolo este una pozitivă
”, povestește Diana.

Despre ea, Liviu Vârciu ține să precizeze, cu umorul caracteristic: „Îmi place că am ajutorul Dianei, o am în coasta mea, iar gândul că e acolo mă ajută. Ce mai, e prezentatoarea mea preferată! Apoi, mă bucur că au răspuns cu „da” în acest proiect Dani și Răzvan, am aflat o grămadă de lucruri noi despre ei; de exemplu, nu știam că pentru fiecare kilometru parcurs cu motorul lui, Dani oferă o sumă de bani pentru susținerea anumitor cazuri speciale.
Apoi, Mihai Petre… fără Mihai nu există juriu, el e juratul prin excelență. Iar pe Mirabela o iubesc. Ea e mereu plină de energie și e un exemplu de forță, optimism și rezistență pentru noi toți. E o lecție în sine femeia asta! E suficient să o privești și uiți de toată oboseala. Și nu am cum să o omit pe Mona Segall, producătoarea show-ului, din mâinile căreia ies cele mai spectaculoase producții. Așa că „Bravo, România!” are toate ingredientele unui show de succes
”, încheie Liviu Vârciu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod