Diana Munteanu și Liviu Vârciu petrec 12 ore pe zi împreună

Filmările pentru show-ul „Bravo, România!” sunt în toi, iar simpaticii prezentatori Diana Munteanu și Liviu Vârciu sunt de nedespărțit atunci când ajung pe platouri.
Cei doi stau chiar și 12 ore pe zi împreună, timp în care glumele se țin lanț, tanti Jeni îi aprovizionează cu cafea, Diana e răsfățată cu flori, iar ea are mereu grijă ca Liviu să arate impecabil.

•    Diana este întotdeauna prima dintre cei doi care ajunge la filmare. Asta nu înseamnă că Liviu întârzie, cu doar că frumoasa lui prezentatoare este din cale-afară de punctuală.
•    Nicio zi de filmare fără cafea. Iar responsabilă cu băutura magică este tanti Jeni, cea care are grijă ca ceștile să fie mereu pline.
„Fără cafea nu pot”, spune Diana.
•    Orice dialog cu Liviu este un schimb continuu de glume. Prezentatorul show-ului nu e niciodată trist, chiar dacă uneori se emoționează când sunt prezentate cazurile din concurs.
•    Diana are un tic verbal, pe care îl recunoaște, de-altfel. Spune mai mereu „Ferească Dumnezeu!”.
•    Liviu o întâmpină mereu pe scenă pe Diana într-un mod foarte galant: îi sărută mâna.
•    Diana e răsfățată uneori de colegul ei de prezentare cu flori.
„Liviu este într-adevăr un tip galant și atent cu tot ce este în jur. Ne amuzăm foarte mult pentru că în preajma lui este foarte greu să nu râzi, simțul umorului este la el acasă.”
•    Diana este cea organizată dintre ei doi, astfel că are grijă ca niciunul dintre ei să nu sară peste repetarea textelor. „Când vine vorba de repetiții și tot ce ține de emisiune, ne pregătim temeinic și Liviu este un foarte bun profesionist”, adaugă Diana.
•    „Bravo, România!” este primul show la care Diana nu a apucat încă să gătească pentru colegi.
Recunoscută ca fiind o pasionată a mâncării gătite în casă, Diana are mereu pachete pregătite pentru colegi, fie cu gogoși calde, fie cu pate de ficat sau fursecuri. „Ei, uite ca m-ați prins! Până acum n-am apucat să gătesc pentru „Bravo, România!”, dar la următoarea zi de filmare voi face tradiționalul pate de ficat de pui cu care i-am obișnuit pe toți”, promite Diana. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod