Diana Dumitrescu a gustat crocodil în Republica Dominicană

Interpreta Andreei Rădulescu din serialul “Pariu cu viaţa” a hrănit iguane şi a văzut cum se fabrică zahărul şi cafeaua.

Interpreta Andreei Rădulescu din serialul “Pariu cu viaţa” a hrănit iguane şi a văzut cum se fabrică zahărul şi cafeaua.

Diana Dumitrescu, interpreta Andreei Rădulescu din serialul "Pariu cu viaţa", mărturiseşte că s-a relaxat pe deplin în vacanţa ei exotică, relatează "Pro TV Magazin". "A fost o vacanţă foarte relaxantă, în care am stat foarte mult la plajă, am citit, am dormit, m-am relaxat.

În Republica Dominicană am făcut şi o scurtă excursie cu buggy-urile. Nişte maşinuţe interesante ce păreau asamblate manual, nu de alta, dar am văzut roţi zburând, iar nouă ni se oprea motoraşul din 15 în 15 minute. Şi volanul se mai bloca din când în când. Am aflat şi cum se face cafeaua şi am vizitat o peşteră plină de apă dulce în care puteai să faci baie", a povestit ea Diana.


Vacanţa în Republica Dominicană a însemnat şi experienţe culinare noi. "Sunt pasionată de gătit, îmi place să experimentez aşa că, atunci când am avut ocazia, am gustat carne de crocodil. Pot spune doar că nu mi-a plăcut deloc", a explicat Diana pe site-ul ei, citat de "Pro TV Magazin".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod