Diamantele cuceresc Bucureştiul – luxoasa Casă de diamante, Rafael & Sons deschide primul butic de bijuterii din Capitală

Casa de diamante Rafael & Sons deschide un nou butic în inima Bucureştiului pe Calea Victoriei. La sfârșitul lunii septembrie 2012,

Casa de diamante Rafael & Sons are în plan deschiderea unui nou butic de bijuterii situat pe Calea Victoriei numărul 39, oferind românilor o nouă oportunitate de a descoperi ce reprezintă un diamant.

Casa de diamante Rafael & Sons deschide un nou butic în inima Bucureştiului pe Calea Victoriei. La sfârșitul lunii septembrie 2012, Casa de diamante Rafael & Sons are în plan deschiderea unui nou butic de bijuterii situat pe Calea Victoriei numărul 39, oferind cetăţenilor români o nouă oportunitate de a descoperi ce reprezintă un diamant.

Magazinul va fi amplasat printre cele mai luxoase magazine din Bucureşti – Rolex, Helvetansa, Micri Gold, Mont Blanc, Emporio Armani şi va pune la dispoziția fiecărui client sau vizitator personal specializat de înaltă calitate.

Magazinul va găzdui modele unice de bijuterii cu diamante disponibile într-o gamă largă de preţuri începând de la 300 Euro şi va reprezenta locul unde casa de diamante Rafael & Sons va expune noile colecţii ale brandului.

Investiţia este de aproximativ 500.000 euro, iar scopul este de a răspunde cererii consumatorilor şi de a se poziționa ca fiind locul specializat pentru cumpărarea bijuteriilor cu diamante dar şi diamante la cel mai bun raport calitate- preţ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod