Dezvăluiri despre Lady Di: O ameninţa pe Camilla Parker că o va ucide în toiul nopţii!

Prinţesa Diana o ameninţa pe Camilla Parker Bowles, la telefon, în miezul nopţii, afirmă un biograf al casei regale britanice într-o nouă serie de dezvăluiri şocante.

Prinţesa Diana îi telefona Camillei Parker Bowles în mijlocul nopţii şi îi spunea: "Am trimis nişte oameni să te ucidă - sunt afară, în grădină. Uită-te pe geam. Îi vezi?", informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

În contextul în care prinţul Harry va împlini 30 de ani pe 15 septembrie, o nouă carte, scrisă de un biograf al casei regale britanice, explică felul în care s-a dezvoltat personalitatea prinţului, prezintând copilăria dificilă a acestuia, marcată de numeroase spaime, scandaluri şi tragedii.

'81anul în care Diana şi Charles s-au căsătorit
Într-un editorial publicat sâmbătă în Daily Mail, Penny Junor a vorbit despre scandalurile în care a fost implicat prinţul Harry după ce a devenit adult.
Duminică, acelaşi tabloid a prezentat detalii şocante despre "copilăria toxică" a prinţului Harry, care i-a modelat viaţa.

Prinţii Harry şi William aveau doar opt, respectiv zece ani atunci când au plecat în prima vacanţă fără părinţii lor în vara anului 1993, la aproape doi ani după despărţirea - extrem de mediatizată - dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana.

Scandalul "Squidgygate", declanşat de o serie de înregistrări telefonice în care prinţesa Diana flirta cu unul dintre amanţii ei, James Gilbey, a fost urmat, după câteva luni, de "Camillagate", un nou incident care a zguduit familia regală britanică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod