Dezvăluiri despre Lady Di: O ameninţa pe Camilla Parker că o va ucide în toiul nopţii!

Prințul Charles și Camilla, femeia pentru care a renunțat la Diana


Într-o înregistrare telefonică de 11 minute, prinţul Charles îi spunea amantei sale că dorea să devină un tampon pentru a fi tot timpul cu femeia visurilor sale.

'97anul în care a murit Prinţesa Diana
Scandalul mediatic care a urmat a fost unul imens, iar presiunea la care erau supuşi cei doi prinţi Harry şi William era uriaşă, notează Mediafax.

Întrucât Harry şi-a pierdut mama cu câteva săptămâni înainte de a împlini vârsta de 13 ani, personalitatea lui s-a dezvoltat în condiţii mai puţin obişnuite şi mulţi dintre britanici spun, vorbind despre excesele bahice şi micile scandaluri în care acesta a fost implicat ulterior, că acesta a devenit în adolescenţă un băiat impulsiv şi lipsit de control deoarece îi lipsea afecţiunea maternă.

Aceeaşi serie de dezvăluiri oferă detalii despre relaţiile prinţesei Diana cu numeroşii ei amanţi, despre felul în care aceasta o ameninţa telefonic pe "rivala" ei, Camilla Parker Bowles, dar şi despre presiunea uriaşă la care prinţesa britanică era supusă din partea opiniei publice, din cauza căreia a dezvoltat bulimie şi tendinţe de automutilare.

Diana, mama prinţilor William şi Harry, s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981.
Cei doi s-au despărţit în 1992 şi au divorţat în 1996.

Prinţesa Diana şi iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, ca şi şoferul lor Henri Paul au murit într-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, în tunelul de sub podul Alma din Paris. Dodi Al-Fayed şi şoferul au fost declaraţi morţi la locul accidentului, în timp ce prinţesa Diana a murit mai târziu la spital.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod